• YRITYS

    Suojaamisen erikoisosaaja palveluksessasi

Pohjois-Euroopan johtava teknisten kankaiden valmistaja

Suomalainen Oy Scantarp Ab on teknisten kankaiden valmistukseen erikoistunut yritys. Yli 60 vuoden kokemus päällystettyjen teknisten kankaiden kehittämisestä ja valmistuksesta ja oma tuotekehitys- ja tutkimustyö varmistavat kykymme vastata asiakkaidemme vaativimpiinkin tarpeisiin.

SCANTARPIN VAHVUUDET: 

  • Tuotteiden korkea ja tasainen laatu
  • Tuotteiden pitkä elinkaari: säästöjä asiakkaille ja vähemmän kuormitusta luonnolle
  • Käytössä vain tunnettujen toimittajien laadukkaat raaka-aineet
  • Joustavuus tehdä myös pieniä tuotantoeriä kustannustehokkaasti ja nopeasti
  • Useita ääriolosuhteisiin kehitettyjä erikoiskankaita, joita saa vain Scantarpilta

Tekniset kankaat ja suojausratkaisut nopeasti ja varmasti

Toimitusaikamme on nopea, olipa kyse varastossa pidettävistä vakiotuotteista tai tilausta vastaan tehdyistä erikoistuotteista. Viennin osuus liikevaihdostamme on yli 60 %. Tärkeimmät vientimaat ovat Ruotsi, Saksa, Norja ja Venäjä, mutta toimitamme tuotteitamme ympäri maailman. Meillä on sertifioitu ISO 9001:2015 -laatujärjestelmä.

Avaa ja katso Scantarpin laatupolitiikka (PDF).
 

Huolehdimme ihmisistä ja ympäristöstä

Ympäristön huomioiminen on meille kunnia-asia ulottuen käyttämistämme raaka-aineista tuotantoon sekä työympäristöön. Kaikki käyttämämme kemikaalit täyttävät EU:n REACH-asetuksen vaatimukset, jotka koskevat teollisuudessa käytettävien kemikaalien terveys- ja ympäristövaikutuksia.

Käyttämämme kalanteritekniikka tuottaa vähemmän päästöjä kuin esimerkiksi sivelytekniikka. Tuotannossa syntyvät muoviraaka-aineen sivuvirrat uusiokäytämme omassa tuotannossamme yli 90-prosenttisesti.

Osaamisen takana vuosikymmenten kokemus

Oy Scantarp Ab jatkaa Turo Oy:n jo 1950 luvulla aloittamaa PVC-päällysteisten kankaiden valmistusta. Vuosikymmenten tuotekehityksen ansiosta olemme tänään Pohjois-Euroopan johtava suojausratkaisujen toimittaja.

Oy Scantarp Ab on osa NHK Group Ab -konsernia. Konsernin pääkonttori sijaitsee Ruotsissa Timråssa. Konserniin kuuluvat ruotsalainen Norrlands Hall & Kapell, Oy Scantarp Ab, Tarpaulin Oy sekä Compotente Oy. Konsernin liikevaihto on n. 40 milj. euroa työllistäen yli 200 henkilöä.